Σε παραλήρημα ο προκλητικός Μητσοτάκης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε τα μνημόνια”!

Προεκλογικό παραλήρημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που είχε το θράσος να πει ότι «τα μνημόνια τα έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ» και πως έριξε τη κυβέρνηση Σαμαρά «με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής».

Ειδικότερα μιλώντας σε εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης για τον οδικό άξονα «Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη» ο Μητσοτάκης έκανε λόγο αρχικά λόγο για «μία ανεκπλήρωτη προσδοκία δεκαετιών» που έρχεται να υλοποιηθεί από την κυβέρνηση της ΝΔ και δήλωσε ότι ο δρόμος αυτός δεν θα είχε φτάσει στο σημείο να δρομολογηθεί χωρίς το ενδιαφέρον του Αντώνη Σαμαρά.

«Είναι δικό του έργο σε μεγάλο βαθμό. Ήταν αυτός ο οποίος σε πολύ δύσκολες συγκυρίες ωρίμασε τις μελέτες» ανέφερε.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός των υποκλοπών, που έκανε νωρίτερα την αδιανόητη γκάφα να πει ότι «τιμάμε» την επέτειο του πραξικοπήματος, προχώρησε σε ένα κρεσέντο fake news με τον ίδιο να λέει ότι «η ιστορία του δρόμου συνοψίζει την ιστορία της προηγούμενης δεκαετίας. Μια κυβέρνηση που κράτησε τη χώρα όρθια, έπεσε επειδή την έριξαν ο ΣΥΡΙΖΑ με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, για να έρθουν στη συνέχεια να τάξουν τον ουρανό με τα άστρα και να έχουμε την γνωστή ιστορία και εξέλιξη. Τώρα λένε “εμείς σας βγάλαμε από τα μνημόνια”».

Συνέχισε δε την προκλητική και ανυπόστατη ρητορική του προσθέτοντας ότι «το 2014 η διαφορά με τους πιστωτές ήταν ελάχιστη και αν η κυβέρνηση δεν είχε πέσει θα μπορούσαμε να είχαμε κλείσει την αξιολογηση».

«Το 3ο αχρείαστο μνημόνιο ήταν δημιούργημα της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Να αποκαταστήσουμε την ιστορική αλήθεια γιατί κάποιοι λένε “δώστε μας την ευκαιρία να κυβερνήσουμε χωρίς μνημόνια για πρώτη φορά”. Τους απαντώ τα μνημόνια τα φέρατε εσείς και αν κάνετε όσα λέτε θα μας ξαναβάλετε σε μνημόνια τάχιστα. Οι πολίτες δεν θα πιστέψουν το παραμύθι» συνέχισε τις προκλητικές δηλώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί